Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Revelion cu berbecuţ la proţap

Primăria Roşia de Amaradia a început de ieri pregătirile pentru Noaptea de Anul Nou. Cu banii salariaţilor, autorităţile au achiziţionat un berbecuţ. Primarul şi-a scos din beci damigenele cu vin şi ţuică pe care le va pune la dispoziţia localnicilor de Revelion. A fost tocmită şi formaţia de muzică populară care va întreţine atmosfera la cumpăna dintre ani. Consilierii locali au alocat deja suma de 6.000 de lei pentru focul de artificii din centrul comunei.

Primăria Roşia de Amaradia va organiza şi anul acest un Revelion în centrul comunei, cu berbecuţ la proţap. Acesta a fost achiziţionat din banii angajaţilor, iar băutura, vinul şi ţuica fiartă, va fi pusă la dispoziţie de către primar, din producţia proprie. Ca în fiecare an, atmosfera va fi întreţinută de o formaţie de muzică populară şi nu vor lipsi horele tradiţionale gorjeneşti. Primarul Liviu Cotojman le-a pregătit oamenilor şi un foc de artificii pentru care a scos din bugetul local suma de 6.000 de lei. “Vom face această petrecere cu foc de artificii şi cu un foc mare din lemne, în jurul căruia se vor strânge localnicii. Îi aşteptăm în jur ora 21.00 pe terenul de fotbal din centrul comunei. Ca în fiecare an, de când sunt primar, vom pregăti berbecuţ la proţap şi vom servi ţuică şi vin fiert. Vor participa şi toţi consilierii locali. Vor fi dansuri populare şi muzică. Ne aşteptăm la o participare de 1.000 de persoane“, a declarat edilul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman. Primarul, împreună cu familia sa, va fi alături de localnici până la sfârşitul petrecerii. “Voi veni la petrecerea de Revelion împreună cu familia mea şi vom rămâne alături de oameni până la sfârşit. De obicei, petrecerea se termină după miezul nopţii, în jurul orei 01.00. Vor fi prezenţi la petrecerea din centrul comunei şi toţi consilierii locali”, a mai precizat Liviu Cotojman. Chiar dacă nu toţi gorjeni vor putea servi, de Revelion, berbecuţi la proţap cu vin şi ţuică fiartă, majoritatea celor care locuiesc în mediul urban vor putea asista la focuri de artificii organizate la cumpăna dintre ani în centrul oraşelor.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: