Romanescu, atac la parlamentarii PNL şi PC

Secretarul coordonator al PNL Gorj, Marcel Romanescu, a declarat ieri că parlamentarii de pe colegiul 1 nu-şi fac treaba. Pe colegiul 1 PNL are doi parlamentari, iar ceilalţi doi sunt de la PC, adică tot din arcul puterii.

Colegiul 1 are patru parlamentari, Răzvan Rotaru şi In Cupă deputaţi, Dian Popescu şi Tudor Barbu senatori. Marcel Romanescu îi dă dreptate primarului din Schela, Aristide Şerbănescu, când spune că parlamentarii nu au făcut nimic pentru zona respectivă. „N-am avut ocazia să candidez în 2012 şi poate nu o să pot candida nici în 2016 la parlamentare, pentru că la parlamentare se bat şmecherii, la locale se bat fraierii. În momentul de faţă nu prea văd lucruri foarte bune şi e o problemă. Alături de candidaţi mi-am pus şi eu obrazul, am stat o lună în acel colegiu, am promis că lucrurile vor merge şi că oamenii se vor interesa. Sunt patru parlamentari aflaţi la putere, ar trebui să ţină legătura cu primarii din zonă“, a declarat Romanescu.

Senatorul PNL Dian Popescu recunoaşte că nu l-a ajutat pe primarul din Schela. „În acest moment aştept rectificarea din august pentru a vedea cum rezolvăm anumite probleme ale localităţii Stoina, dar nu am primit nicio solicitare de la primarul din Schela. Sunt mulţi primari cu care am fost pe la ministere, dar domnul primar din Schela nu a venit cu nicio solicitare. Dar, într-adevăr nu sunt fonduri“, a spus Dian Popescu. 

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: