Romanescu: PDL trebuie să aleagă, oameni de afaceri sau consilieri

Subprefectul Marcel Romanescu, susţinut la Prefectură de PDL Gorj, a explicat ieri, din nou, decizia sa de a nu intra în cursa pentru primăria Târgu Jiu. Acesta spune că PDL ar trebui să renunţe să mai pună pe listele de consilieri oameni de afaceri.

Romanescu a detaliat problema financiară, explicând că nu are bani pentru o campanie şi mai mult decât atât, nu doreşte ajutorul unor sponsori, care ar dori să fie răsplătiţi la un moment dat. Romanescu spune că până acum a făcut campanie din banii familiei. Acesta mai precizează că nu poate cu cele 50 de milioane de la Prefectură să câştige nişte alegeri şi că nu are alte surse de venit.

Un al doilea motiv pare să fie lista de consilieri locali din Târgu Jiu. Romanescu spune că PDL nu ar trebui să pună pe liste oameni de afaceri.

„Am fost nemulţumit de activitatea consilierilor. Ar trebui făcută o analiză pertinentă“. „Măcar după patru ani, fiecare din cei trei consilieri locali să facă o analiză asupra activităţii şi să spună merit sau nu să fiu consilier local. Eu pot să-i apreciez ca oameni de afaceri sau de oameni care-şi desfăşoară activitatea în vreo instituţie. PDL trebuie să priceapă că diferenţa dintre om de afaceri şi consilier local trebuie făcută, trebuie foarte bine stabilită. Credeţi-mă, eu nu pot să candidez cu oameni care combină activitatea de consilier local cu om de afaceri“, a explicat Romanescu. Acesta a adăugat la Interviurile Infinit FM că nu candida în 2012 din partea PDL în condiţiile actuale. Crede că trebuie scoşi în faţă oameni care să nu poată fi agăţaţi de nimeni. „Nu vreau să merg pe stradă cu vreun consilier PDL pe stradă şi să vină cineva şi să spună domne dumneata vorbeşti care ai făcut nu ştiu ce…“, a încheiat Romanescu.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: