Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Romanescu: Puteam să fiu prefect, nu am vrut!

Secretarul coordonator al PNL Gorj Marcel Romanescu a răspuns, la o emisiune tv, acuzaţiei lansate de liderul PD-L Ion Ruşeţ, care a spus că fostul său coleg s-a ocupat, pe vremea când era subprefect, să-l sape pe Liviu Andrei, atunci prefect de Gorj. Declaraţia l-a enervat pe Marcel Romanescu care a menţionat că dacă ar fi vrut, ar fi putut să fie prefect, pentru că ministru de interne era atunci Traian Igaş, „coleg de bancă“ cu Marcel Romanescu în sala de plen a Parlamentului. „Trei ani am lucrat cu Andrei, am conlucrat pentru ca instituţia să funcţioneze. (...) Trebuie să spun că ministru de interne era colegul de bancă Traian Igaş, deci dacă voiam acest lucru puteam să-l fac pentru că eram foarte apropiat de Traian Igaş. Mă duceam la ministru şi cu anumite lucruri puteam să rezolv. Nu am făcut acest lucru. Cu Liviu Andrei am avut o relaţia bazată pe respect“, a declarat Romanescu menţionând că uneori se mai întâlneşte cu subprefectul Capitale, Liviu Andrei.

Surse politice spun că lucrurile nu stau tocmai aşa cum le descrie Marcel Romanescu. Acesta ar fi încercat să fie prefect cu sprijinul lui Igaş, dar Liviu Andrei a avut un prieten mai tare, pe Gheorghe Falcă de la Arad, naşul lui Igaş şi cel care l-a pus pe acesta ministru.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: