Romanescu vrea mai mulţi candidaţi de la PSD

Primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pare că s-a săturat să comenteze subiectul legat de candidatul pe care PSD îl va arunca în lupta pentru primărie în 2020. Auzind că s-ar putea să candideze din nou Florin Cârciumaru, Romanescu a spus că i-ar conveni să candideze toţi cei care şi-au anunţat intenţia, iar cel mai bun să câştige. Romanescu nu ia în serios criticile care vin în această perioadă de la pesediştii care vor să intre în sondajul partidului pentru a deveni candidaţi la primărie.

Reporter: Se vehiculează o candidatură a lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu, în 2020. Vă temeţi de o astfel de posibilitate?

Marcel Romanescu: Am văzut cel puţin cinci candidaţi ai Partidului Social Democrat. Îmi doresc să candideze toţi şi în competiţia din 2020 să câştige cel mai bun. Mi-aş dori ca fiecare dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida să candideze.

Rep.: Unul dintre posibilii contracandidaţi ai dvs., domnul Luis Popa, spunea că nu îi place cum arată oraşul în anul centenarului. Cum comentaţi?

M.R.: Mă bucur că a observat acest lucru, dar nu ştiu de ce nu l-a întrebat pe colegul dumnealui de partid, domnul Adrian Tudor. Dânsul se ocupă de evenimentele pentru Centenar. Dânsul susţine că toate evenimentele legate de Centenar sunt organizate foarte bine.

Rep.: Dânsul se referea la faptul că sunt cai peste tot, câini fără stăpân...

M.R.: E bine că le vede acum şi că nu le-a văzut în perioada în care era director la Polaris. Putea să le vadă de atunci şi să ne spună şi care sunt soluţiile. Au fost probleme şi în perioada trecută. Eu zic că lucrurile merg bine, nu sunt probleme.

Rep.: Ce se întâmplă la terenul sintetic, am înţeles că viceprimarul a dispus să fie luate scaunele care au fost puse?

M.R.: Nu, din discuţia pe care am avut-o, doar a încercat să preîntâmpine nişte probleme care ar fi putut să apară. Este vorba de acele gradene care au fost instalate în preajma terenului, să nu ridice probleme ulterior, după ce se organizează competiţiile. Tot ce s-a făcut acolo nu s-a făcut pe banii primăriei, nu am fost implicaţi din punct de vedere financiar în niciun fel. Clubul Pandurii a montat terenul sintetic şi s-a ocupat de amenajarea suprafeţei de joc. Scaunele şi scheletul metalic aparţin primăriei.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: