Roşca: Creţan e un mutălău! Crețan: Roșca e căzut în cap!

Nelu Roșca, lider al Federației Naționale Mine Energie (FNME), l-a numit mutălău pe sindicalistul Constantin Crețan. Roșca spune că  acesta din urmă nu are niciun fel de reacție în ședințele cu cei din administrație, ci doar în faţa presei. El a mai spus că acesta s-a întâlnit cu Remus Borza, administratorul judiciar de la CET Govora și că răspândește în spațiul public ideile lui. În replică, Crețan spune că Roșca e căzut în cap sau nebun.

 
Sindicalistul Nelu Roșca spune despre Constantin Crețan că tace la comisiile de negociere cu directorii din CE Oltenia, dar că în spațiul public își asumă vorbe care nu îi aparțin. "Nimeni nu știe că domnul Crețan a avut o vizită pe la Vâlcea, s-a întâlnit cu dl Borza și pentru o ciorbă de fasole și aduce în spațiul public ideile luate din discuția că dl Borza, că va veni, că va tăia, că nu știu ce. Domnul Crețan e un mutălău la comisii după care se repede în spțiul public cu lucruri pompoase", a declarat Nelu Roșca, vicepreședinte FNME.

Explicațiile lui Crețan

Crețan a explicat lui Roșca motivul pentru care a stat la aceeași masă cu administratorul judiciar al CET Govora. "Ăsta ori e căzut în cap, ori e nebun. Eu m-am întâlnit cu Borza pentru că am 260 de mineri de la Vâlcea și mă ocup de soarta lor, pentru că e în insolvență unitatea. Am negociat pentru oamenii mei și îi apăr pentru că este un program destul de drastic de distrugere a locurilor de muncă și de rentabilizare a CET Govora", a reacționat sindicalistul Constantin Crețan.

I-a răspuns lui Nelu Roșca și la afirmația că este un mutălău în ședințele cu administrația. "Eu nu am niciun fel de reacție în comisiile mixte în schimb am dat afacerea Motru cu Govora și Roșca dormea în papuci, 8 milioane de euro furați. Eu am dat afacerea lui Roșca și a altora de la Cula Glogoveanu cu masa minerilor de la Motru care s-a furat. Eu am dat în primire dispariția de cărbune de la Roșiuța. Unde era când se furau milioane de tone de cărbune? Eu sunt omul incomod în comisia de negociere și le creez probleme de fiecare dată", a mai spus Crețan. 

Vizualizări: 3,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: