Rotaru nu mai are nimic de făcut la Leleşti. Vine la Târgu Jiu!

Primarul din Lelești, Marian Rotaru, și-a depus candidatura pentru primăria Târgu Jiu. Acesta este hotărât să-l înlăture pe Florin Cârciumaru din fotoliul de primar și să se ocupe în primul rând de dezvoltarea economică a municipiului.

Rep.: Ați avut emoții?
M.R.: Emoții? Emoții am avut de când am intrat în politică, dar până la urmă, datorită muncii depuse, vor apărea și rezultatele și în acest nou pas pe care l-am făcut. Eu sper să fie de bun augur, vreau să fiu modest, nu am venit cu alai după mine, nu este normal, am considerat că oamenii trebuie să înțeleagă că fără o schimbare acest oraș, acest municipiu va fi sortit unor datorii enorme, datorii care sunt și la ora actuală și care nu știu cum se vor mai putea acoperi. Văzând datoriile care sunt, am considerat că îmi stă în putere să rezolvăm acest municipiu.

Rep.: Conștientizați că vorbim de o primărie de municipiu și nu una de comună?
M.R.: Eu din 5 iunie las comuna Lelești fără datorii, las o comună care se poate mândri acum cu toate utilitățile și cu investiții în derulare de peste 10 milioane de lei, cred că sunt capabil să rezolv și municipiul Târgu Jiu. Eu am plecat cu Lelești de la zero, primăria de comună înseamnă administrație, primăria de municipiu înseamnă administrație. Vi se pare normal să faci un împrumut și să cumperi o nocturnă care zace acum nu știu pe unde? Mie nu mi se pare normal. De 20 de ani de când fac politică consider că pot să fac o treabă bună și vor fi foarte multe schimbări dacă voi reuși să câștig.

Rep.: Câteva nume de consilieri locali, ne puteți spune?
M.R.: Consilier local este domnul Groșanu, fost director la minerit, Niță Ion care este pedagog la un liceu din Târgu Jiu, domnul inspector Butan, oameni de foarte bună calitate. Am încercat ca primele zece locuri să fie medic, profesor, inginer, inspector.

Rep.: Va veni Mircea Geoană la Târgu Jiu?
M.R.: Va veni în perioada campaniei pentru că acum nu a fost nici timp suficient să facem organizații în tot județul, să depunem candidaturi și nu mi-a plăcut niciodată acel alai și acea baie de mulțime cum fac ceilalți candidați.

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: