Ruşeţ anunţă schimbări în organizaţiile PDL

Preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a declarat că se va face o evaluare a tuturor organizaţiilor din Gorj, pentru a vedea cum stau lucrurile. Senatorul anunţă chiar schimbări, deşi în 90% din organizaţii au fost făcute deja alegeri în perioada când la conducerea partidului se afla Cosmin Popescu.

Ion Ruşeţ vrea să fie astfel sigur că la viitoarele alegeri are oameni care să îl voteze. Evaluarea filialelor va fi urmată de schimbări, după cum declară Ruşeţ, deşi alegerile tocmai au mai fost făcute. Oricum, Ruşeţ nu a precizat dacă va relua alegerile în filiale sau îşi va impune el ce oameni vrea, aşa cum a fost impus şi el de centru. „O să facem o evaluare a filialelor. Sunt unele în care alegerile au fost făcute absolut corect, ştiu însă că în altele nu s-a procedat la fel. Şi-au adus unii 10 neamuri şi gata alegerile. Nu sunt de acord cu acest lucru, de aceea vreau să ajung în toate organizaţiile să văd cum stau lucrurile. Înainte de toate însă aştept să mi se predea baza de date”, a declarat Ion Ruşeţ.

Ruşeţ, lăudat de PSD-işti

Dacă până acum despre oamenii de la conducerea PDL Gorj se vorbea numai de rău de către social-democraţi, lucrurile au luat acum o întorsătură radicală. Social-democraţii laudă noua conducere şi au încredere că vor avea o colaborare bună. „Domnul Ruşeţ este un om capabil, cred că vom colabora destul de bine. Pentru noi era însă mai uşor dacă la conducerea partidului rămânea tot domnul Manţog şi Cosmin Popescu, tot timpul am câştigat alegerile cu ei”, a declarat vicepreşedintele PSD, Laurenţiu Ciurel.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: