Ruşeţ este interesat doar de patru colegii. Vezi care!

Şeful PD-L Gorj a declarat ieri că este interesat să pună candidaţi pe patru colegii, cel de senat, ocupat acum de el, şi colegiile 1 Tismana, 2 Novaci şi 4 Motru. Ion Ruşeţ a spus că lista cu cei opt candidaţi nu este definitivă, iar colegiile de deputaţi 3 Ţânţăreni, 5 Rovinari şi 6 Târgu Jiu, dar şi cel de senat fiind supuse negocierii.

Mai mult, candidaţii PD-L trebuie să treacă de comisia de etică a Alianţei România Dreaptă. „În perioada 29 septembrie-5 octombrie vor fi finalizate candidaturile, la nivelul conducerii alianţei pentru circumscripţia electorală nr 20. Va începe audierea în comisia de etică, iar la finalul decadei lunii octombrie vom avea candidaturi definitive“, a declarat ieri Ion Ruşeţ.

Preşedintele PD-L Gorj este dispus să cedeze inclusiv colegiul 6, cel pe care va candida Victor Ponta. „Ce pot să spun acum este că există o hotărâre a Biroului Permanent în care deputaţii şi senatorii în funcţie au dreptul de a candida, de asemenea partidul nostru are dreptul la primele trageri. Practic, noi am avut două colegii de deputat şi unul de senator, am luat în vedere că în locul colegiului 3 vom lua colegiul 1, iar prima tragere va fi pentru colegiul 2. Practic, pot să vă spun în momentul de faţă, sunt discuţii clare, colegiul 1 senat, colegiul 1, 2 şi 4 de deputaţi sunt colegii care nu vor fi supuse procesului de negocieri. Celelalte colegii vor fi supuse procesului de negociere“, a declarat Ion Ruşeţ.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: