Ruşeţ ştia de trădarea lui Cupă când l-a propus preşedinte la PD-L Gorj

Gura păcătosului, adevăr grăieşte! Ion Ruşeţ a declarat ieri la un post de televiziune că ştia încă din decembrie că Ion Cupă îşi negociază plecarea, doar că atunci nu negocia cu PNL. Interesant este că tot Ruşeţ a declarat zilele trecute că el a fost cel care în ianuarie l-a propus pe Cupă pentru funcţia de preşedinte şi că regretă faptul că acesta a dezamăgit. Dacă punem cap la cap cele două declaraţii, rezultă că Ruşeţ şi-a îndemnat cu bună ştiinţă şefii de partid să joace pe cartea necâştigătoare.

Declaraţii dure între trei din candidaţii la alegerile parlamentare din partea PD-L Gorj, Ion Cupă, Dan Vâlceanu şi Ion Ruşeţ. Ultimul spune că Ion Cupă nu ar fi ajuns vreodată deputat fără voturile adunate de la ceilalţi candidaţi la Camera Deputaţilor. „Cu 5000 de voturi nu ajungea niciodată deputat“, a spus Ruşeţ.

Replici acide între Cupă, Ruşeţ şi Vâlceanu

Fostul preşedinte al PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, a ţinut şi o „prelegere“ despre trădare. Discuţia deschisă de Ruşeţ este interesantă, dat fiind că, înainte de numirea lui Cupă la PD-L, colegii din partid l-au numit pe el trădător şi l-au făcut responsabil de pierderea celor trei campanii duse sub conducerea sa. „Am învăţat, din experienţa mea de viaţă, că trădarea e iubită, în bătălii, confruntări, dar trădătorii sunt trecuţi la coadă la uşa de intrare, în afara uşii. Cred că Ion Cupă nu va avea succes în PNL“, a spus Ruşeţ. Acesta a mai precizat că Ion Cupă îşi negocia plecarea din PD-L încă din decembrie, doar că atunci negocia cu alt partid (n.r.: PSD), nu cu PNL. Interesant este că acelaşi Ruşeţ a spus că el este cel care l-a propus pe Cupă preşedinte la PD-L Gorj, ceea ce s-a întâmplat în ianuarie, când deja ştia că deputatul îşi negociază plecarea.

Fostul preşedinte al PDL Gorj, Ion Cupă, nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Ruşeţ. Dar i-a urat succes. „Succes la distrugerea PD-L“.

Actualul preşedinte al PD-L, după plecarea lui Ion Cupă la PNL, Dan Vâlceanu a declarat la Radio Omega că le va transmite colegilor ca de acum înainte să nu mai ia în seamă declaraţiile lui Ion Cupă. „Îi rog pe colegii din PD-L, ca atunci când acest om mai spune ceva să nu-l ia în seamă. Dânsul şi-a dat arama pe faţă“, a declarat Vâlceanu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: