S-a apucat de furat la 51 de ani

La 51 de ani s-a apucat de furat! Vorbim de un bărbat din Prigoria care a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins în flagrant. Omul nu avea antecedente penale, acum riscă însă puşcăria între 3 şi 15 ani pentru furt calificat.

Bărbatul a fost prins de poliţişti pe strada Ciocârlău din Târgu Jiu în timp ce scotocea într-un autoturism. După mai multe cercetări oamenii legii au descoperit că de la începutul lunii februarie şi până acum a mai spart 7 autoturisme. Omul fie intra în maşini cu chei potrivite, fie acţiona acolo unde proprietarii îşi uitau autoturismele deschise.

Poliţiştii l-au legitimat şi au stabilit că cel în cauză, B.I., de 51 ani, din comuna Prigoria, intrase în autoturismul unui târgujian, folosind chei potrivite. Suspectul avea asupra lui o plasă cu mai multe bunuri, pe care le „selectase ” din autoturism. Poliţiştii au identificat proprietarul vehiculului căruia i-au restituit bunurile evaluate la suma de 300 de lei, iar pe suspect l-au condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

„Pe  parcursul cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale au probat faptul că în perioada februarie-iulie 2011, suspectul, folosind chei potrivite sau beneficiind de faptul că părţile vătămate nu îşi asiguraseră autoturismele parcate pe raza municipiului Tg. Jiu, a pătruns în alte 7 autovehicule, din care a sustras diverse bunuri, valoarea acestora depăşind suma de 2.700 lei”, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Pentru furt calificat bărbatul ar putea sta după gratii între 3 şi 15 ani.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: