S-a îmbătat si şi-a luat la bătaie soţia şi fiica

Un bărbat din Tălpăşeşti şi bătut fiica cea mică de numai 12 ani şi soţia până le-a băgat în spital. Totul a pornit de la faptul că femeia nu a vrut să-i dea soţului banii pe care i-a primit de la o vecină la care muncise toată ziua. Soţul violent nu şi-a vărsat nervii numai pe soţie ci şi pe propriul copil. Fata cea mare a fugit la vecini şi le-a cerut ajutorul pentru a-şi salva mama şi sora din mâinile tatălui.

O fetiţă de numai 12 anişori a ajuns aseară împreună cu mama ei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg-Jiu după ce au fost bătute cu bestialitatea chiar de cel care se vrea a fi capul familiei. Cristian Rădulescu nu are serviciu şi adeseori obişnuieşte să consume băuturi alcoolice iar apoi să provoace scandal în familie. Singura care aduce bani în casă este soţia care munceşte în Italia sau cu ziua pe la vecini atunci când vine acasă să-şi vadă cele două fete de 12, respectiv 15 ani.

Fata de 12 ani, lovită cu blana în cap

Ieri femeia a lucrat toată ziua la o vecină care a plătit-o, iar aseară când a ajuns acasă soţul i-a cerut banii, însă acesta a refuzat să îi dea. De aici a pornit scandalul, iar bărbatul a început să-şi lovească soţia şi fiica cea mică. Vecinii au fost cei care le-au adus pe cele două la Spitalul din Târgu-Jiu „ Ei se certă mereu în casă pentru că lui nu-i place muncă şi bea toată ziua, iar ea săraca munceşte pe unde poate să aducă bani acasă ca să nu le lipsească nimic fetelor, iar el când bea se ceartă ce ea, o bate. Până acum nu a dat în fete dar acum a lovit-o şi pe cea mică ne-a spus că i-a dat cu o blană în cap. Fata cea mare a scăpat din casă şi a venit la noi plângând şi în genunchi ne ruga să-i salvăm mama şi sora. Până la urmă au fugit şi ele din casă şi au venit la noi. Când am văzut aşa am mers la poliţie iar apoi le-am adus la spital pentru că ne-a fost frică de fata asta mică să nu păţească ceva. Pe a mare o lăsarăm acasă la noi ca să nu-i facă şi ei ceva. Dar mereu e aşa la ei în familie, iar săraca suportă ca nu crească fetele fără tată, dar el nu merită nimic”, a povestit vecina femeii.

Atât femeia cât şi fiica cea mică au ajuns la spital cu multiple traumatisme, iar fiica cea mare a rămas peste noapte la vecinii care i-au salvat mama şi sora din mâinile tatălui. „Au fost aduse două persoane mamă şi fiică lovite de soţul respectiv tatăl ei. Ambele au traumatisme cranio faciale şi sunt foarte speriate şi şocate. Este traumatizat şi totodată dureros prin ce au trecut. O copilă copil la 12 ani la ora asta ar trebui să fie în pat să doarmă că a doua zi merge la şcoală nu să fie la spital bătută de tată”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Protecţia Copilului începe o anchetă

Echipa postului de televiziune Gorj Tv a sesizat ieri reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului care vor începe o anchetă în acest caz şi în funcţie de zilele de spitalizare şi de declaraţia femeii se poate declanşa urmărirea penală a bărbatului. „ În urma acestei sesizări noi o să trimitem o echipă care să stea de vorbă cu mama şi cu cele două fete şi dacă sunt de acord vor  putea să stea temporara într-un centru special pentru femeile şi copii agresaşi în familie. Noi v-om sta de vorbă şi cu poliţia şi dacă s-a depus o plângere din partea mamei În funcţie de zilele de spitalizare se va merge chiar până la cercetarea penală a bărbatului agresor”, a precizat Ninela Gruia, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: