S-au apucat să fure dalele Primăriei

Modernizarea străzii Slobozia, din municipiu, nu este o operaţiune care să se facă de pe o zi pe alta, dar mult mai rapizi de mână decât muncitorii s-au dovedit a fi trei localnici, care s-au folosit de-o căruţă pentru a „uşura” din dalele depozitate sub cerul liber. Vineri seara, odată cu lăsarea întunericului, indivizii au „parcat” căruţa lângă o astfel de grămadă de dale şi s-au pus pe treabă. În plină „acţiune” suspecţii s-au trezit însă cu poliţiştii lângă ei, oamenii legii fiind alertaţi de locuitorii de pe stradă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Cu această ocazie au fost depistaţi T.C.L., de 44 ani, R.C., de 50 ani şi T.V., de 43 ani, toţi din municipiu, care sustrăgeau de pe un balot dale din beton, ce aparţin Primăriei Târgu-Jiu. Până în momentul prinderii în flagrant, suspecţii sustrăseseră 23 dale de beton. Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, pe numele lor fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisarul Daniel Tică.

Doi indivizi din municipiu, de 55 şi 42 de ani, au fost prinşi şi ei de poliţişti în timp ce sustrăgeau un capac metalic de la o gură de canalizare, pe strada Primăverii. Doar 50 de metri apucaseră suspecţii să târâie după ei piesa metalică pentru că apoi au fost luaţi la întrebări, capacul fiind dus la locul său, iar pe numele celor doi fiind deschis un dosar penal.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: