Salariații CE Oltenia protestează marțea și joia

Salariații din Complexul Energetic Oltenia vor protesta marțea și joia atât la Prefectura Gorj, cât și în fața Casei de Cultură din municipiul Motru.

Ei cer pensionarea la 52 de ani, cerere cât se poate de îndreptățită, dacă luăm în calcul numărul mare de decese. Doar de la începutul anului au murit trei salariați, din cei peste 11 mii pe care îi mai are compania. În fiecare an sunt zeci de decese ale unor angajați, cei mai mulți în jurul vârstei de 50 de ani, care nu mai fac față muncii grele sau care au acumulat boli.

În zilele 18, 20, 25 și 27 ianuarie, minerii și energeticienii vor picheta Prefectura Gorj, între orele 16.00 -17.30.

Numărul de participanți este limitat la maximum 100 de persoane, cu purtarea măștii de protecție.


Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Jandarmii gorjeni anunță că vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Vizualizări: 1,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: