Şanse mari pentru Craiova să câştige pe terenul FCSB

Oltenii de la Universitatea Craiova n-au câștigat niciodată pe terenul FCSB-ului dar acum au ocazia să spargă ghinionul. Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă duminică, 8 martie, ora 20.30, pe Arena Națională.

FCSB a primit vizita celor de la Universitatea Craiova de 9 ori până acum, iar formația finanțată de Gigi Becali este neînvinsă pe teren propriu în meciurile jucate împotriva oltenilor lui Mihai Rotaru. Vicecampioana României nu trece însă printr-o perioadă foarte bună iar Universitatea Craiova pare cea mai în formă echipă la început de an.

Bucureştenii sunt neînvinși pe teren propriu de gruparea din Bănie şi speră la o victorie în fața celor de la Universitatea Craiova, chiar dacă în 6 meciuri oficiale jucate în 2020 au adunat doar cinci puncte. 

Vicecampioana României a câștigat 8 din cele 9 meciuri în care a fost gazdă cu Universitatea Craiova. Oltenii au câștigat o singură dată un punct pe terenul FCSB-ului, pe 3 iulie 2017, atunci când partida dintre cele două rivale la titlu s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Din echipa care a luat un punct pe Arena Națională în fața FCSB-ului făceau parte jucători precum Alexandru Mitriță, Gustavo Vagenin, fotbalist care va reveni la Universitatea Craiova zilele acestea, Alexandru Băluță, Vladimir Screciu și Hristo Zlatinski.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova va avea loc duminică, 8 martie, de la ora 20.30, pe Arena Națională, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: