Universitatea Craiova, pe locul I după victoria cu Gaz Metan

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş s-a încheiat cu vitoria oltenilor cu scorul de 2-1. Este vorba de o victorie uriașă pentru olteni care urcă pe primul loc în Liga 1.

Universitatea  Craiova a reuşit  un rezultat pozitiv în meciul disputat duminică seara cu Gaz Metan Mediaş ia urma unei partide spectaculoase, scorul final fiind de 2-1. Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, a vorbit despre victoria reușită de olteni cu Gaz Metan iar în opinia tehnicianului, cei de la Mediaș au avut o atitudine nepotrivită pe durata partidei. „Am înscris repede, după care ne-am făcut partida dificilă. La 2-1 puteam închide meciul în câteva situații. Bine că am început cu dreptul play-off-ul, contează victoria.

Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar cu 5 fundași. Am debutat un jucător care nu se cunoaște cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine. Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo. Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan! Cum să ne ajute arbitrajul? Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal.”, a spus Papură, la Look Sport, nemulțumit că oaspeții au reclamat golul victoriei reușit de Craiova. „E bine că, temporar, suntem pe locul 1, dar trebuie să creștem nivelul jocului. Știu că Ivan a plecat la spital, are probleme cu clavicula, o să vedem. A avut o ocazie bună de a marca, nu și-a ales inspirat execuția”, a mai spus Corneliu Papură, antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

Valentin Mihăilă a reușit golul victoriei oltenilor în fața Gazului iar pasa decisivă a venit de la Dan Nistor. Craiova urcă pe primul loc în Liga 1, după victoria cu Gaz Metan Mediaș, echipa lui Cornel Papură fiind la egalitate de puncte, 26, cu CFR Cluj, dar ardelenii încă nu au debutat în play-off.

Galerie foto


Vizualizări: 1,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: