Cojocaru: Sunt convins că Pandurii o să ajungă din nou ceea ce a fost

Antrenorul echipei  Pandurii, Călin Cojocaru, crede în continuare că echipa oraşului Târgu Jiu poate redeveni una dintre formaţiile de referinţă din fotbalul românesc. Tehnicianul a lăsat să se înţeleagă  că va rămâne la Pandurii chiar dacă echipa va retrograda la  finalul acestui sezon. 

Antrenorul Călin Cojocaru a afirmat că nu va fi o tragedie chiar dacă echipa din Târgu Jiu va retrograda în Liga 3 la finalul acestui sezon. Fără jucători, în situaţia actuală în care încep să intervină suspendări sau accidentări, Pandurii nu poate emite pretenţii în faţa unor formaţii cu loturi puternice  şi stagii de pregătire efectuate în Turcia. Tehnicianul gorjenilor recunoaşte că are mult de lucru dar e optimist şi crede că  Pandurii poate redeveni ceea  ce a fost: „Pandurii este un club mare, şi doar în România, dacă un club retrogradează din Liga 1 sau din Liga 2 în Liga 3 parcă e un deces. Dar aceasta este viaţa, câteodată ajungi în ipostaze care nu îţi convin. Îmi place foarte  mult la Târgu Jiu,şi,  chiar dacă este o muncă enormă şi trebuie să lucrez şi la alte aspecte decât antrenamentele. Pentru că eu cred, şi sunt convins, că Pandurii o  să ajungă din nou ceea ce a fost. Aşa cum s-a  văzut la ultimul meci, oamenii din Târgu Jiu şi  suporterii  ştiu doar o echipă în acest oraş”.

După etapa a 23-a, Pandurii se află pe ultimul loc în Liga 2, locul 19, probabil 18 de săptămâna viitoare, cu doar 8 puncte acumulate în 23 de etape, fiind deja cu un picior în Liga 3.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: