Activ Ploieşti, o nucă tare pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut în week-end,  pe teren propriu, meciul cu a doua clasată, Activ Prahova Ploieşti. Partida din  etapa a-15-a, din Seria C a Diviziei A, s-a încheiat cu scorul de 18-29.

CSM Târgu Jiu a avut şi probleme de lot înaintea acestui meci, aşa că nu spera la o mare surpriză. Fără Iryna Zinatullina, absentă din cauza unui deces în familie, dar şi cu interul Cristina Predoi, afectată de o răceală puternică, antrenorul Liviu Andrieş a rămas fără prea  multe soluţii pe bancă.

CSM Târgu Jiu a cedat astfel în faţa echipei de pe locul doi, Activ Prahova Ploieşti. Formaţia oaspete s-a instalat încă din startul partidei la conducere, în timp ce handbalistele antrenate de Liviu Andrieş au ratat foarte mult şi au jucat mai slab pe faza de apărare. La pauză, echipa oaspete avea deja  un avantaj consistent pe tabelă, scor 15-6.

Repriza a doua, deşi ceva mai echilibrată, a fost controlată tot de echipa din Ploieşti care s-a impus cu 29-18  la finalul meciului.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Cristina Predoi 6g, Andreea Olariu 4g, Mădălina Olariu 3g, Ioana Stanca 2g, Andreea Rotaru 1g, Gabriela Frunză 1g şi Florina Toader 1g. CSM Târgu Jiu rămâne şi după această etapă pe locul trei în clasment, cu 27 de puncte.

Etapa viitoare  CSM Târgu Jiu va juca tot pe teren propriu, pe 7 martie, cu CSU Târgovişte, iar în etapa intermediară, pe 11 martie, tot acasă  va întâlni pe Naţional Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: