Andrieş: Ploieştiul a câştigat pe deplin meritat

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu rămân în top şi se menţin pe locul trei în clasament şi după eşecul suferit  la meciul cu Activ Prahova Ploieşti. Antrenorul Liviu Andrieş a evidenţiat problemele echipei sale înaintea acestui meci ca circumstanţa atenuante pentru ultimul eşec.  

 Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut şi meciul susţinut  în faţa celei de-a doua clasate, după ce a pierdut  şi pe terenul liderului. „Am pierdut acest meci din păcate, dar avem şi circumstanţe atenuante, pentru că toată săptămâna am pregătit acest meci cu tot lotul valid, fiind  un meci pe care-l aşteptam cu mare interes. Fetele erau motivate şi îşi doreau o evoluţie bună”, a explicat antrenorul liviu Andrieş, menţionând problemele de lot cu care s-a confruntat apoi la meci: „Din păcate, în ultimele două zile s-au întâmplat mai multe lucruri, care ne-au dat peste cap toată pregătirea. Este vorba de Zinatullina care a plecat de urgenţă în Ucraina, în urma unui deces în familie, iar Cristina Predoi,a fost racită si nu a făcut niciun antrenament timp de două  zile. Nu a fost la potenţialul ei, nu a avut vlagă, iar acest lucru s-a văzut şi în teren. În aceste condiţii, echipa din Ploieşti a fost o nucă prea tare pentru noi. Ploieştiul şi-a respectat statul şi a câştigat pe deplin meritat acest joc”.

În meciul tur cu echipa din Ploieşti, CSM Târgu Jiu a făcut un meci mai  bun având tot lutul valid, şi a pierdut foarte greu, în ultimele trei minute. De această dată, cum s-a văzut şi pe teren, echipa din Ploieşti a fost net superioară.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: