Se termină cărbunele, se termină şi mandatul lui Bălăşoiu

E vremea demiterilor la CE Oltenia! Pe lista neagră par să fie şi cei doi directori de la centralele Craiova şi Işalniţa, Marian Motocu şi Constantin Bălăşoiu. Cel puţin în cazul lui Bălăşoiu, motivul ar fi dispariţia a 140 de mii de tone de cărbune. Acum, conducerea CE Oltenia aşteaptă să se termine cărbunele din depozit, acesta fiind motiv de demitere şi chiar de dosar penal.

Directorul Laurenţiu Ciurel a decis pornirea termocentralei şi consumarea cărbunelui din depozitul de la Işalniţa pentru a verifica lipsa în gestiune. Într-o conferinţă de presă, acum o lună, Ciurel menţiona că după calculele sale cărbunele ar trebui să ajungă 10 zile. Termocentrala de la Işalniţa funcţionează deja de 12 zile, dând între 100 şi 200 de MWh, uneori chiar mai mult.

Directorul Diviziei Energie, Aurel Medinţu, a declarat că Bălăşoiu spune că centrala va mai merge 15-16 zile, dar el nu crede. „La Craiova se merge până se termină cărbunele. Deci, după spusele dânşilor ar trebui să meargă încă 15-16 zile, dar probabil că nu o să fie atât, o să fie mai puţin. O să vedem exact. Dacă se constată că nu e cărbunele care au zis, nu ştiu ce se va întâmpla. Probabil că nu prea va fi bine“, a declarat Medinţu.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: