Şef nou la Evidenţa Populaţiei

Postul de şef al Serviciului Public de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Primăriei Târgu Jiu este ocupat în prezent, prin interimat, de Dan Laurenţiu, adjunctul lui Constantin Talabă. Acesta va rămâne pe funcţie până la scoaterea la concurs a postului de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Postul a rămas vacant după ce Constantin Talabă s-a retras din funcţie pentru a practica avocatura. (C.S)

Alte ştiri pe scurt:

Cei doi bătrâneii vor ajunge în familie

Fiica celor doi bătrâni abandonaţi chiar de ea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu s-a gândit să-i ia la Bucureşti. Pentru că nu a fost posibilă internarea lor într-un azil de bătrâni şi nici nu vrea să-i lase în grija altor persoane când vor ieşi din spital îi va lua la ea. În prezent bătrânii sunt internaţi la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. „Eu am vorbit cu fiica bătrânilor, mi s-a părut schimbată, dacă la început vroia să scape de ei, acum vrea să-i aibă aproape”, spune Ion Tudor, director Poliţia Locală. (A.F.)

Medicii, liberi de Ziua Mondială a Sănătăţii

De Ziua Mondială a Sănătăţii majoritatea medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu şi-au luat liber. Ieri ambulatoriul de specialitatea al spitalului a fost închis, iar cei care au avut probleme de sănătate au solicitat ambulanţa şi s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Cei care au mers ieri la policlinică au fost nevoiţi să facă cale întoarsă. „Pe mine m-a programat să vin după reţetă şi vin tocmai de la Stoina. Timp pierdut, bani cheltuiţi că au ei liber de Ziua Sănătăţii”, bolboroseau nemulţumiţii. La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi Serviciul de Ambulanţă s-a lucrat normal ca în orice altă zi. (A.F.)

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: