Şefii PNL Gorj critică „atitudinea” primarului Moşoiu

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, a comentat atitudinea din ultima perioadă a primarului comunei Drăguţeşti. Vasile Moşoiu a ieşit de mai multe ori în presă cu atacuri la adresa colegilor săi de partid care au obţinut funcţii de conducere şi care nu fac nimic pentru a-i sprijini pe primari. Dian Popescu nu pare a fi surprins de comportamentul lui Moşoiu pe care îl aseamănă cu cel al lui Rotaru, din vremea în care acesta care era în PSD. La rândul său, primarul comunei Drăguţeşti spune că nu va pleca niciodată din PNL şi că nu-l poate da afară oricine.

Vasile Moşoiu, primarul comunei Drăguţeşti, a fost nemulţumit în ultima perioadă din cauză că unii din colegii săi de partid, promovaţi peste noapte în funcţii de conducere, refuză să-i angajeze pe oamenii nevoiaşi din localităţile conduse de liberali. Edilul local nu părea a fi interesat de activităţile partidului, nefiind dispus să aibă discuţii cu şefii săi din politică. „Pe mine nu mă interesează ce face partidul, eu reprezint comunitatea. Nu am ce să discut cu şefii de partid. Nemulţumirile nu sunt ale mele personale, ci ale oamenilor pe care îi reprezint şi care mă întreabă de locuri de muncă. Sunt foarte mulţi directori puşi în funcţii datorită voturilor noastre, iar acum nu fac nimic pentru a ne ajuta” a declarat Moşoiu.

Atitudinea sa nu pare să-l surprindă pe Dian Popescu, şeful PNL Gorj care îl aseamănă cu Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, în perioada în care acesta făcea parte din PSD. „Nu am avut nici o discuţie cu primarul comunei Drăguţeşti privind nemulţumirile sale. Nu mă surprinde atitudinea sa. Întotdeauna Moşoiu a fost în PNL, aşa cum era Rotaru în PSD. Niciodată vocea sa nu a fost vocea partidului”, spune Dian Popescu.

„Nu mă poate da afară oricine”

Vasile Moşoiu, primarul liberal al comunei Drăguţeşti, a fost contrariat din cauza asemănării cu primarul comunei Leleşti, exclus din PSD. Ba mai mult, el spune că nu va pleca niciodată din PNL şi că actualii şefi nu-l pot da afară. „Fiecare ar trebui să-şi vadă lungul nasului şi să conducă organizaţia aşa cum trebuie. Nu am nevoie să mă respecte şefii de partid, dacă mă respectă comunitatea este suficient. Nu am intrat în politică pentru beneficii. În măsura în care am putut am ajutat organizaţia fără a fi preşedinte. Oricum nu voi pleca niciodată din PNL. Pe mine nu mă poate da afară oricine”, a precizat Moşoiu. Primarul comunei Drăguţeşti a fost trecut şi pe lista celor 24 de delegaţi care vor merge la Bucureşti pentru a reprezenta PNL Gorj la Congresul Extraordinar. „Nu am participat la Delegaţia Permanentă, de la Rovinari, însă la Congresul Extraordinar al PNL voi merge fără nici un fel de probleme”, a declarat Vasile Moşoiu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: