Şeful Spitalului Târgu Jiu s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii. Vezi ce a obţinut!

Vasile Stănculete, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, a fost marţi la Ministerul Sănătăţii unde a avut o întâlnire cu ministrul Ladislau Ritli. Directorul de la spital pare să fi ştiut să pună problema, dat fiind că toate solicitările i-au fost aprobate.

Se pare că prima întâlnire dintre noul director al Spitalului Judeţean şi Ministrul Sănătăţii a avut rezultatele aşteptate. „Am fost la Ministerul Sănătăţii şi întâlnirea cu Ladislau Ritli a decurs mai bine decât mă aşteptam. Toate problemele pe care le-am discutat şi-au găsit rezolvarea şi noi sperăm că de aici în continuare ne vom bucura de o bună colaborare cu cei din minister, lucru care nu poate decât să ne bucure”, spune Vasile Stănculete, manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Acesta s-a întors victorios de la Bucureşti, marea sa satisfacţie fiind obţinerea unor sume pentru achiziţionarea de aparatură medicală. „Ce ne-a interesat în special a fost aprobarea Ministerului pentru transferul unor sume de bani proveniţi din economiile făcute la reabilitarea unor secţii ale spitalului pentru achiziţionarea de aparatură medicală. Am rezolvat şi această problemă“, a spus acesta. Vasile Stănculete a abordat şi situaţia angajaţilor preluaţi de la spitalul închis la Sadu. „Am avut mai multe probleme de dezbătut. Una dintre ele este legată de amplasarea noului tomograf, de stabilirea locaţiei, de demersurile pe care le facem pentru a primi autorizaţii şi despre personalul care va lucra aici. Am ridicat şi problema salarizării angajaţilor preluaţi de la Spitalul din Bumbeşti-Jiu pentru că ni s-a promis că vom primi bani pentru salarii şi acest lucru s-a întâmplat numai într-o singură lună”, a declarat Stănculete.

Achiziţionarea de aparatură medicală se va face în baza raportului întocmit de Ministerul Sănătăţii în urma anchetei făcute în cazul morţii Ralucăi Tulic.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: