Serviciul de Ambulanţă, condus de un agent de asigurări

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj va fi condus de săptămâna viitoare de un director de firmă de asigurări. Este vorba de Marian Niculescu, vicepreşedinte al Biroului Permanent Local al Partidului Democrat Liberal. Decizia ca cineva din afara Serviciului Judeţean de Ambulanţă să preia interimatul îi aparţine Directorului Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Boeriu, dar şi prefectului de Gorj Liviu Andrei.

Ambulanţa a rămas fără şef după ce Ana Duma şi-a dat demisia.

Ana Duma a fost susţinută de Partidul Democrat Liberal în funcţia de manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Miercuri aceasta şi-a dat demisia invocând din motive personale. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Marius Boeriu, a discutat această problemă cu prefectul de Gorj, Liviu Andrei, şi împreună au decis ca la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă să vină cineva din afara instituţiei. „Doamna manager Ana Duma şi-a dat demisia din motive ştiute numai de dumneaei. Eu l-am înştiinţat despre acest lucru pe prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, am discutat şi împreună am considerat că ar fi indicat ca o persoană din afara instituţiei să preia conducerea Serviciului de Ambulanţă”, spune Marius Boeriu.

Andrei o să-i studieze CV-ul

Prefectul de Gorj Liviu Andrei aşteaptă vă vadă cum se implică politicul în numirea unui nou manager interimar. „Eu am propus să fie cineva din afara instituţiei pentru că la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj  sunt probleme. Aştept să văd cum se implică politicul în numirea unui alt manager, o să-i studiez şi eu CV-ul şi vedem care va fi situaţia. Numirea va fi făcută de Direcţia de Sănătate Publică”, spune Liviu Andrei.

Niculescu vrea să schimbe imaginea SJA Gorj

Imediat după demisia Anei Duma a apărut şi candidatul susţinut de PDL Gorj. Locul fostei managere va fi luat de săptămâna viitoare de Marian Niculescu, vicepreşedinte al Biroului Permanent Local al Partidului Democrat Liberal. Cel care va fi manager interimar nu are nicio legătură cu sistemul sanitar el fiind director al unei societăţi de asigurări. Niculescu vrea să schimbe imaginea Serviciului de Ambulanţă şi susţine că ştie toate problemele de la salvare. „Eu sunt director la o societate de asigurări şi săptămâna viitoare o să merg la Ambulanţă. Vreau să schimb imaginea serviciului de urgenţă care a avut de suferit de după revoluţie şi până în prezent. Cunosc şi probleme de acolo. Sper să fie bine”, spune Marian Niculescu.

Surse neoficiale susţin că Marian Niculescu va fi numit în funcţie luni de dimineaţă.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: