Slobodan Pajovic ar putea semna cu Pandurii

Aflaţi de mai mult timp în căutarea unui preparator fizic, Pandurii ar putea ajunge la o înţelegere cu preparatorul fizic sârb Slobodan Pajovic. Acesta a fost propus celor de la Pandurii de impresarul Zvonco Milojkovic care a venit ieri la Târgu Jiu şi a urmărit antrenamentul de dimineaţă al echipei pentru a vedea care sunt posibilităţile echipei.

Slobodan Pajovic negociază cu Pandurii semnarea unui contract pentru a se ocupa de pregătirea fizică a echipei gorjene. Sârbul are un CV destul de bun la cei 58 de ani, având licenţă UEFA de preparator fizic, categoria A,  şi fiind în trecut preparator fizic la echipe precum Steaua Roşie Belgrad, Partizan Belgrad şi Levski Sofia, formaţii care au câştigat campionatul atunci când Slobodan Pajovic s-a aflat pe banca tehnică. De asemenea Pajovic s-a ocupat şi de pregătirea fizică a naţionalei Serbiei dar  şi de echipa naţională de baschet cu care a câştigat medalia de aur la Olimpiada din 1980 de la Moscova. Ultima echipă la care s-a ocupat de pregătirea fizică a unor fotbalişti este Apollon Limassol. Vicepreşedintele USMO Viorel Temelescu, delegat de preşedintele Marin Condescu să poarte negocieri cu Pajovic în vederea semnării unui contract, este convins că sârbul este un preparator fizic de valoare: „Este unul dintre cei mai buni preparatori fizici din Europa. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu el acum trei ani pe timpul când era la Levki Sofia. Am vorbit şi cu Trică şi mi-a spus că este o adevărată lovitură dacă îl luăm”.

Panduri au mai negociat la începutul acestui an cu portughezul Jose Vilaca ce s-a mai ocupat de pregătirea echipei dar acesta a plecat în Africa cu naţionala din Burkina Faso refuzând oferta celor de la Pandurii.

Antrenorul Liviu Ciobotariu ar fi dorit să aducă la Pandurii un român pentru acest post dar preparatorii doriţi de el nu au putut ajunge la echipă: „Am înţeles că s-a luat legătura cu un preparator fizic. Am negociat şi cu doi preparatori fizici din România dar care nu au putut să vină. Cel care a fost la Otopeni, Radu nu a putut să vină, am mai fost în discuţie cu Marian Lupu dar el a rămas preparatorul fizic al echipei naţionale. Asta este situaţia rămâne să vedem dacă ne vom înţelege cu acesta.”

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: