Societatea Artego ar putea fi listată la bursă

Acţionarii Artego Târgu Jiu vor lua în discuţie la viitoarea Adunare Generală (AGA) posibilitatea listării la bursă a companiei. Propunerea a venit chiar din partea Bursei de Valori Bucureşti. În prezent, acţiunile Artego pot fi tranzacţionate numai pe RASDAQ.

Acţionarii producătorului de benzi de cauciuc Artego urmează să discute în următoare Adunare Generală a Acţionarilor programată la jumătatea lunii noiembrie despre propunerea privind listarea societăţii la Bursa de Valori Bucureşti. Dacă acţionarii admit această propunere, un intermediar aprobat de către Comisia Naţională a Valorii Mobiliare, va fi contactat pentru a se ocupa de toate procedurile necesare admiterii la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), prin transferul de pe piaţa Rasdaq.Asociaţia Salariaţilor, deţine aproximativ 70% din companie. Întâlnirea acţionarilor este stabilită pentru data de 11 noiembrie a anului curent, când se va analiza şi dezbate această propunere venită din partea conducerii BVB de către acţionarii de la ARTEGO. Listarea la bursă înseamnă că orice persoană interesată poate cumpăra acţiunile societăţii în mod rapid, eficient şi fără restricţii. Prin intermediul listării BVB creşte gradul de transparenţă şi comunicare cu investitorii, mediul de afaceri şi publicul din România şi din afara României, oferind posibilitatea oricărei persoane să devină acţionar.

Societatea Artego intenţionează să contracteze şi împrumuturi bancare de 1.100.000 de euro ipotecate cu mai multe terenuri din patrimoniul Artego.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: