Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şofer nervos că a fost tras pe dreapta

Niciunui conducător auto nu îi face o deosebită plăcere să fie oprit de poliţişti şi luat la întrebări, dar un tânăr din Rovinari a ţinut să îşi exprime şi public dezaprobarea pentru faptul că agenţii rutieri l-au tras pe dreapta şi i-au cerut actele la control. Marian Ciobanu, de 27 de ani, a refuzat să sufle în fiola cu care poliţiştii vroiau să îi stabilească acestuia alcoolemia, tânărul enervându-se şi mai rău când a aflat că pentru refuzul său se va alege cu dosar penal. El nu a fost de acord nici să meargă la spital pentru a i se recolta probe de sânge, discuţiile cu poliţiştii tensionându-se până în momentul în care şoferul s-a pus cu picioarele pe maşina echipajului care îl trăsese pe dreapta.

Mai mult, poliţiştii au trebuit să înghită în sec şi să ignore vorbele grele ce le erau adresate, în cele din urmă tânărul sfârşind prin a fi prezentat unui procuror care se ocupă de dosarul de ultraj întocmit pe numele acestuia. Ciobanu a dat de înţeles în faţa magistratului că se face băiat cuminte şi aşa s-a ales doar cu 45 de zile de control judiciar, scăpând de alte măsuri mai drastice ce puteau fi luate împotriva sa. În această perioadă el trebuie să fie permanent la dispoziţia autorităţilor judiciare, fiind de aşteptat ca peste o lună și jumătate cercetările să fie gata, în preajma sărbătorilor de iarnă şoferul putând să se aleagă cu un nesperat cadou, o trimitere în judecată pentru ultraj și refuzul de a fi testat în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: