„Spălătoria poporului” are patron pedelist

Preşedintele PP-DD Gorj, Cătălin Zamfira, susţine că proiectul „spălătoria poporului” a respectat legislaţia în vigoare. Ca element de culoare, PP-DD Gorj precizează într-un comunicat că patronul spălătoriei este democrat-liberal, fără a-i dezvălui identitatea.

Poliţia a anunţat deschiderea unui dosar penal, după ce o persoană a sunat la 112 şi a reclamat că la o spălătorie auto gorjenii îşi spală maşinile pe cheltuiala unui partid politic. Liderul PP-DD Gorj, Cătălin Zamfira, a declarat că acţiunea nu poate face obiectul unei cercetări, întrucât totul s-a realizat în mod legal: s-a încheiat un contract cu societatea respectivă. „Contractul a fost făcut pentru a spăla 60 de maşini pe zi, în limita unui preţ de 7 lei/maşină, negociat per volum. Asta în condiţiile în care oferta spălătoriei era în valoare de 9 lei. Factura este achitată de partid în aceste condiţii”, a explicat Zamfira.

Cătălin Zamfira, care este candidatul partidului pe Colegiul 2 Senat, susţine că PP-DD nu a încălcat legea electorală în niciun fel, nu a îndemnat clienţii acestei spălătorii să voteze cu Dan Diaconescu sau PP-DD, întrucât nu îi cunoaşte pe  aceştia. „Orice cetăţean care doreşte să-şi spele maşina poate merge la această spălătorie. Nu PP-DD trimite aceşti cetăţeni către spălătorie. De asemenea, nu s-au împărţit materiale promoţionale în incinta spălătoriei auto, care să îndemne oamenii să voteze. Menţionăm că bannerul afişat cu însemnele PP-DD este obligatoriu, fiind un serviciu oferit de un partid politic conform OUG 67/06.11.2012”, a mai spus Cătălin Zamfira.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: