Specialist în furt de biciclete, trimis după gratii

Un bărbat de 44 ani, suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost prins în flagrant. În baza probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea unui procuror, instanţa de judecată a emis pe numele suspectului, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

În noaptea de 16.08.2011, la ora 00:40, o patrulă mixtă formată din poliţişti ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu şi jandarmi ai I.J.J. Gorj, l-au depistat pe M.V., de 44 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj, în timp conducea pe str. Aleea Gării Şuşiţa, din municipiu, un moped cu care transporta o bicicletă. Bărbatul, “un cunoscut” al poliţiştilor, nu a putut să justifice provenienţa bicicletei şi a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu. Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că M.V. a sustras respectiva bicicletă de pe str. Barajelor din muncipiul Tg. Jiu şi intenţiona să o transporte la domiciliu.

Nu era prima bicicletă sustrasă, suspectul fiind depistat de oamenii legii în timp ce efectua cel de-al doilea “transport”. Poliţiştii au constatat că M.V. a sustras cele două biciclete de pe strada Barajelor, părţile vătămate, doi târgujieni, lăsându-le lângă un stâlp de iluminat, asigurate cu câte un cablu prevăzut cu sistem de închidere. Cele două biciclete au fost restituite părţilor vătămate. Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore. Tot în cursul zilei de ieri, 17 august, urmare a probatoriului administrat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, instanţei de judecată.

Judecătoria Tg. Jiu a emis pe numele lui M.V., mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile. Poliţiştii l-au introdus pe suspect în Centrul de Reţinere şi Areste Preventiv al I.P.J. Gorj şi continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: