Spectacol pentru pensionari

Pensionarii gorjeni înscrişi la cluburile din Târgu Jiu vor avea parte de un adevărat spectacol vineri, 4 decembrie, începând cu ora 12.30, oferit de un grup de la Şcoala Populară de Artă şi susţinut de Primăria Târgu Jiu cu ocazia zilei de Sfântu Nicolae. Pensionarii vor petrece împreună această zi cu vin fiert, peşte şi meniu de post şi vor avea parte doar de surprize plăcute din partea organizatorilor.

Nici sărbătoarea Crăciunului nu va fi mai prejos de această dată pensionarii şi persoanele defavorizate vor petrece pe 17 decembrie, la Sala Sporturilor, conform tradiţiilor de Crăciun cu covrigi, mere, nuci, vin fiert şi felicitări de Crăciun. Din program nu puteau lipsi colindele şi muzica populară interpretată de artiştii Şcolii Populare de Artă, colindători şi mai ales Moş Crăciun.

„Miracolul Crăciunului” aflat la cea de-a IX a ediţie va aduce o expoziţie de icoane şi ornamente de Crăciun, colinde. Bineînţeles că nu puteau lipsi plăcintele, cozonacul de post, colacii, nucile, merele şi vinul fiert. Cei care vor participa vor fi în special bunicii şi nepoţii care se vor putea bucura împreună şi de sosirea lui Moş Crăciun, ce-i drept mai devreme şi anume pe 18 decembrie. 

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: