Spitalul din Novaci caută şef la secţia de chirurgie

Spitalul Orăşenesc din Novaci este una din unităţile sanitare din judeţ care a scăpat de febra desfiinţării şi care, potrivit managerului stă destul de bine la capitolul bani. Nu numai că aici îşi desfăşoară activitatea doi specialişti din afara ţării destul de căutaţi de gorjeni, dar unitatea a reuşit să facă şi investiţii din propriul buget. În scurt timp, spitalul din Novaci va scoate la concurs postul de şef secţie chirurgie, care în prezent este vacant.

 „Avem şi un doritor pentru acest post acum aşteptăm să vedem ce zice ministerul”, a declarat directoarea spitalului, Eufimia Dumitrescu. (C.S.)

Primele divorţuri pronunţate la Primăria Târgu Jiu

Ofiţerul stării civile de la Primăria Târgu Jiu a pronunţat săptămâna trecută primele două divorţuri. Spre deosebire de hotărârea judecătorească a instanţei, pe certificatul de divorţ eliberat de primărie nu se specifică motivele desfacerii căsătoriei. În prezent, încă 7 cupluri aşteaptă expirarea termenului de 30 de zile pentru a li se putea pronunţa divorţurile. Taxa de divorţ percepută de municipalitate este 100 de lei. (D.M.)

Logodnă pentru o zi, de Dragobete

De Dragobete, studenţii gorjeni îi premiază pe îndrăgostiţi. Pentru a doua oară tinerii vor organiza proiectul „Iubeşte studenţeşte”, care va aduce concursuri cu premii şi distracţie pe cinste. Petrecerea începe de pe 23 februarie într-un club din Târgu-Jiu. Premiul I va consta într-o cină romantică, cei care se vor clasa pe locul al II-lea şi al III-lea vor primi premii speciale, inclusiv şi celelalte perechi participante. Pe data de 24 februarie Liga Studenţilor va împărţi baloane cuplurilor, dar şi un certificat de logodnă pentru o zi.(A.A.)

Opt intervenţii ale salvamontiştilor, la Rânca

Salvamontiştii gorjeni au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui număr de opt persoane care s-au accidentat, week-endul trecut, pe pârtiile din Rânca. Una dintre victimele sporturilor de iarnă a suferit o fractură de tibie, iar restul au fost cazuri de entorse şi luxaţii provocate la săniuş şi schi. Salvamontiştii spun că numărul accidentelor a fost relativ mic raportat la cei 2000 de turişti prezenţi la Rânca. (D.M.)

             

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: