Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalul din Târgu Cărbunești a primit bani de medicamente

Casa Județeană a Asigurărilor de Sănătate Gorj anunță că a virat vineri, 17 mai, suma de 628.000 de lei către Spitalul Târgu Cărbunești, după ce presa a relatat despre tânărul trimis să cumpere medicamente pentru ca bunicul său să poată fi operat.

“Casa de Asigurări de Sănătate Gorj aduce la cunoștința opiniei publice că, urmare a cazului apărut la Spitalul de Urgență Tg Cărbunești privind neasigurarea tuturor medicamentelor necesare unui pacient pe perioada spitalizării, a întreprins demersuri în regim de urgență la Casa Națională de Asigurări de Sănătate în vederea suplimentării bugetului”, arată un comunicat de presă, banii fiind pentru lunile mai și iunie.

CJAS Gorj atrage atenția tuturor furnizorilor de servicii medicale spitalicești că au obligația să suporte costurile, iar atunci când asigurații suportă cheltuieli cu medicamente, acestea trebuie rambursate, existând o metodologie în acest sens.

Vizualizări: 1,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: