Spitalul Judeţean „a furat” un medic de la Târgu Cărbuneşti

Medicul ortoped Bogdan Niculescu, de la Spitalul Târgu Cărbuneşti, se va alătura echipei de la Spitalul Judeţean începând cu data de 14 iulie. Acesta a promovat concursul organizat la sfârşitul săptămânii trecute de unitatea spitalicească de la Târgu Jiu. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, încă şapte posturi de medici vor fi scoase la concurs în luna august.

Spitalul de la Târgu Cărbuneşti a mai pierdut un medic specialist. Medicul ortoped Bogdan Niculescu şi-a înaintat demisia după ce luni a fost declarat câştigătorul concursului organizat, vineri, de Spitalul Judeţean Târgu Jiu. „La concursul organizat de Spitalul Judeţean pentru ocuparea postului de ortoped au participat doi medici specialişti şi un medic rezident în anul V. Concursul a fost câştigat de medicul ortoped Bogdan Niculescu de la Spitalul Târgu Cărbuneşti. Acesta şi-a dat deja demisia de la spitalul din Cărbuneşti, iar potrivit legii în termen de 15 zile de când a fost declarat câştigător îşi va începe activitatea la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, asta înseamnă că va fi la serviciu începând cu data de 14 iulie”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean.

Unitatea spitalicească din Târgu Jiu va mai organiza concurs în luna august pentru ocuparea a încă şapte posturi de medici. „Am scos la concurs încă şapte posturi de medici: un post de medic cardiolog, două posturi de medici neurologi, un post de medic la Secţia Reabilitare Medicală, un post pe Diabet Zaharat, un post de medic epidemiolog şi un post de medic anatomo-patolog”, a menţionat Tiberiu Tătaru.

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu Jiu se aşteaptă ca numărul candidaţilor să fie foarte mare. „Înscrierile au început vineri, iar până în prezent pe postul de medic anatomo-patolog s-au înscris deja trei medici. Ne aşteptăm la concurenţă mare şi probabil comisiile de concurs vor fi de la centrele universitare. În condiţiile în care există mai mult de un candidat pe post, comisia de examen nu va fi din cadrul Spitalului Judeţean. Şi la concursul organizat la sfârşitul săptămânii trecute am avut o comisie de la Facultatea de Medicină şi Farmacie Timişoara”, spune managerul Tătaru.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: