Stadionul din Târgu Jiu, condus de un șef de arhivă

Autorităţile locale din Târgu Jiu se plâng că nu pot administra spaţiile din stadion, dar nici nu aduc profesionişti care să se ocupe de ele. Stadionul nu mai produce nimic, pentru că de şase luni nu au fost nici meciuri de fotbal. Costurile de întreţinere nu se acoperă, dar conducerea Direcţiei de la Patrimoniu a adus un nou şef al obiectivului, o persoană care nu are nici o legătură cu sportul.

Daniel Băloi, fost director la Pandurii şi fost secretar general, a dezvăluit că operaţiunile de la stadion sunt conduse acum de un fost responsabil cu arhiva care nu a avut nici o legătură cu sportul.

Bogdan Păuna a fost detaşat de fapt de la arhivă la stadion, postul care i-a aparţinut inginerului Cosmin Călinoiu nefiind scos la concurs, probabil şi pentru că noul şef este rudă cu directorul executiv de la Direcţia de Patrimoniu. „Printre alte mutări care au fost făcute în ultima perioadă acolo, la stadion, a fost schimbat şeful de la complexul sportiv şi a fost adus de pe la CET un domn de pe la arhive care se ocupa de magazia de acolo. Cei care se ocupă de administrare, de la Primărie sau de la Patrimoniu, trebuie să înţeleagă că sportivii şi antrenorii sunt persoane care au un statut special, fac performanţă, şi nu poţi trimite acolo pe oricine să intre în contact permanent cu oamenii de sport când sunt meciuri sau antrenamente, să pui practic oameni care nu se pricep. Ce s-a întâmplat acolo la stadion în ultima perioadă întrece orice aşteptări şi este păcat de acest stadion frumos, pe care îl avem datorită echipei Pandurii, şi pe care nu ştim să îl gestionăm”, a spus Băloi, nemulţumit şi de şicanele care s-au făcut echipei Pandurii, cea pentru care s-a construit stadionul, dar care nu se poate antrena pe el. Ultima şicană o constituie faptul că Pandurii a trebuit să plătească o taxă ca să joace pe propriul stadion două meciuri amicale, la finalul săptămânii trecute, chiar dacă la unul dintre acestea era echipă oaspete.

Mai mult, nici la Sala Sporturilor lucrurile nu merg deloc bine, un grup de atlete ale CS Pandurii fiind date afară de la vestiare de fostul şef de la arhive, pe motiv că ar consuma apa de la duşuri. Toate acestea în condiţiile în care CS Pandurii avea tot dreptul să folosească vestiarele sălii, încă din 2001, când a cedat sala către primărie. Mai mult, la momentul respectiv intrase în vigoare şi un protocol de colaborare între CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, care presupune chiar ajutor din partea clubului primăriei pentru secţia de atletism a CS Pandurii.  

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: