Stângă: „Nu am compromis şansele de a îndeplini obiectivul!”

Energia Pandurii a pierdut primul meci acasă în faţa tinerilor de la Ştiinţa Bacău, dar păstrează încă şanse de a se afla în obiectiv la final de tur. Vasile Stângă nu are explicaţii concrete pentru jocul mai slab al echipei, dar recunoaşte că unii jucători nu evoluează la valoarea lor. Tehnicianul anunţă deja remanierea lotului pentru vacanţa de iarnă.

Energia are jucători cu o mai mare experienţă în lot şi mult mai valoroşi decât cei ai Ştiinţei Bacău, dar nu a reuşit să gestioneze meciul, deşi, conduşi după primele minute, au reuşit totuşi să egaleze în repriza a doua şi să preia şi conducerea.

Poarta nu a mai ajutat deloc echipa în partea a doua a jocului cu Bacăul, deşi Stângă a încercat şi cu Dragomir şi cu Ciobanu, iar atacul a fost la pământ, demonstrând că este dependent de zilele bune ale golgheterului Ligii Naţionale, Gabriel Florea. „Ciobanu este un portar încă necopt, care ia goluri pe scurt pe care nici un portar nu le poate lua, pentru că e colţul lui. Poarta nu ne-a ajutat deloc, dar nici noi nu am băgat mingea în poartă. S-au rărit şi golurile lui Florea şi toate adunate au dus la acest prim eşec al nostru acasă. Păcat, pentru că puteam face o figură frumoasă şi să fi rămas acolo sus pe primele trei locuri după turul campionatului”, a spus supărat Stângă după meci, apreciind că şanse de a termina totuşi în obiectiv mai există încă. „Nu am compromis şansele de a îndeplini obiectivul, am pierdut un meci acasă, dar acum trebuie să batem în deplasare undeva unde avem meci mai greu. E posibil orice cu echipa asta şi o surpriză la Reşiţa aşa cum ne-a învins şi pe noi Bacăul acasă”, susţine antrenorul.

Ultimul meci pe care Energia îl va mai susţine în acest an este cel cu UCM Reşiţa, acesta fiind programat în deplasare peste zece zile. Ultimele două etape din tur se vor juca anul viitor, campionatul urmând să se întrerupă pentru meciurile echipei naţionale. După vacanţa de iarnă unii dintre jucătorii din lot nu vor mai prinde meciurile din retur pentru că Stângă anunţă deja că va renunţa la o parte dintre handbalişti: „O să luăm măsuri la finalul turului şi s-ar putea să mai plece dintre jucători. O remaniere trebuie să facem la echipă pentru că atunci când ai nevoie de anumiţi jucători nu mai dau randament.”

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: