Stângă nu concepe decât victoria la Timişoara

Energia Pandurii pregăteşte în aceste zile meciul cu Poli Timişoara, o partidă care poate fi decisivă pentru a se stabili ocupanta locului trei din clasamentul final al Ligii Naţionale. Meciul este programat duminică de la ora 11:00, la aceeaşi oră jucând şi Ştiinţa Bacău cu Bucovina Suceava un meci la care gorjenii vor fi foarte atenţi, fiind direct interesaţi de o victorie a sucevenilor.

Energia Pandurii s-a clasat doar câteva zile pe podiumul primei ligi, devansând Ştiinţa Dedeman Bacău doar până la meciul restanţă cu Steaua. Miercuri Bacăul a învins Steaua Bucureşti, scor 32-30, în meciul restanţă din etapa a 24-a,  şi a revenit  pe locul trei în clasament.

Pentru a reveni acum pe podium echipa lui Vasile Stângă face deja calcule. Energia are nevoie de încă două victorii în ultimele două etape, în jocurile cu U Poli Izometal Timişoara şi Universitatea Cluj. Acestea însă nu sunt suficiente pentru că este necesar şi un pas greşit al adversarului direct, Ştiinţa Bacău care ar putea pierde meciul cu Bucovina. „E un meci greu pentru noi deoarece Timişoara joacă acasă şi va avea de partea ei publicul. Suntem obligaţi să câştigăm dacă vrem să mai sperăm la locul trei pentru că avem speranţe că cei de la Ştiinţa Bacău se pot împiedica la Suceava”, a spus ieri Stângă.

Astfel, elevii lui Stângă vor fi nevoiţi să abordeze cu toată seriozitatea meciul din sala “Constantin Jude” din Timişoara unde Energia vor juca duminică cu U Poli Izometal. Situaţia de criză a timişorenilor e favorabilă echipei gorjene pentru că Poli a renunţat recent la serviciile antrenorului Sabin Dancău, pe bancă revenind fostul antrenor Nedeljko Vuckovic care a antrenat Timişoara şi în tur.  „Mergem doar la victorie la Timişoara. Am urmărit meciul lor cu Reşiţa şi au arătat o formă bună. Ne aşteaptă un meci în care avem o presiune mare. Le-am spus băieţilor că trebuie să tratăm meciul foarte serios. Vrem locul trei şi pentru asta suntem obligaţi să câştigăm”, a spus antrenorul Vasile Stângă ieri, tehnicianul fiind optimist înaintea acestui meci pentru că nu are probleme deosebite de lot.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: