Start Antalya, episodul trei

E oficial, campionatul s-a amânat astfel că pandurii au pus în aplicare planul de pregătire de rezervă. Grigoraş şi compania au plecat astăzi într-un al treilea stagiu de pregătire care va dura 8 zile.

Reveniţi în ţară doar pentru câteva zile, pandurii au luat iar drumul Antalyei. Vor sta în staţiunea turcească până marţea viitoare, urmând să revină cu doar câteva zile înaintea startului din retur, care va fi până la urmă tot la Braşov, şi nu cu Dinamo cum se preconizase iniţial.

Cantonament record

Startul ligii întâi s-a amânat oficial cu o săptămână, astfel că va începe în weekendul 2-4 martie. Pentru panduri şi de altfel toate celelalte echipe din liga întâi, asta înseamnă că vor sta în cantonament un număr record de zile în această iarnă. Practic gorjenii sunt la al treilea stagiu în Antalya, de data aceasta unul mai mic, de numai 8 zile. Primul stagiu a însumat 12 zile, al doilea 13 zile astfel că Grigoraş şi elevii săi vor petrece nu mai puţin de 33 de zile în cantonament într-o singură pauză competiţională. „Normal niciunui sportiv nu-i place perioada asta dar fără ea nu ai ce face, e indispensabilă. A fost şi greu şi uşor dar ne acomodăm, nu avem ce face”, spune tânărul pandur, Ionuţ Rada pe site-ul oficial al clubului.

Încep tot cu Braşov

Deşi se preconiza iniţial că etapa a 19-a va fi amânată pentru startul lunii mai, LPF-ul a decis să nu modifice programul. Astfel chiar şi cu amânarea de o săptămână, Liga întâi va începe tot cu etapa a 19-a. Pentru panduri asta înseamnă că primul meci oficial din 2012 va fi la Braşov, contra echipei lui Şumudică. În etapa a 20-a, gorjenii vor primi replica liderului Dinamo astfel că startul se anunţă infernal.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: