Stații de autobuz aproape de supermarketuri. ”Ar trebui să se facă, noi suntem bătrâni!”

Mijloacele de transport în comun vor avea noi trasee pe raza municipiului Târgu Jiu. Societatea de transport public transmite faptul că există solicitări inclusiv pentru stații în zona supermarketurilor din oraș.

Conducerea societății Transloc Public SA dorește să introducă noi trasee în zona complexului studențesc din zona Debarcader, dar și în cartierul Bicaz. Stații vor fi și în apropierea marilor magazine alimentare din Târgu Jiu.

”Ne-am gândit la un nou traseu pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, pe strada Vasile Alecsandri, la Școala Nr. 6, dar și la sediul Universității Constantin Brâncuși din zona Debarcader. Au fost mai multe solicitări venit de la cetățeni pentru aceste zone. În prezent, lucrăm la identificarea stațiilor. Cereri au fost și pentru zona Exflor. Autobuzele care merg spre Mall, vor avea stații și la magazinele din zona respectivă”, transmite Mihai Paraschiv, directorul Transloc Public SA.

De asemenea, târgujienii vor stații de autobuz și acolo unde există supermarketuri. ”Cred că ar fi foarte bine. Noi suntem bătrâni, nu putem merge mult pe jos(...) Dacă am avea stație în zona supermarket-urilor, ar fi excelent. Ne urcăm și ajungem direct acasă, nu mai trebuie să cărăm așa multe bagaje după noi sau să luăm taxiul(...) Nu este un lucru rău, dar să se facă odată”, au spus câțiva călători din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: