Ştiri pe scurt: Cronica neagra

CÂLNIC: Acuzat de tâlhărie

Un angajat al unui bar din Câlnic a anunţat la 112 că în faţa localului s-a iscat o bătaie între mai multe persoane. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au legitimat două persoane, în prezenţa lui Dumitru G. de 32 de ani din Rovinari şi Nicolae M. de 52 de ani din Comuna Câlnic, care au relatat că au fost agresaţi de către un individ din Godineşti, Ciprian R în vârstă de 22 de ani, care ulterior le-ar fi sustras suma de 70 de lei şi două pachete de ţigări. Poliţiştii au dispus arestarea suspectului pentru 24 de ore şi ieri a fost prezentat cu propunere de arestare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. (A.P.)

SCOARŢA: Prins cu aluminiu furat

Un bărbat din Scoarţa intenţiona să vândă o cantitate de 10 kg de aluminiu în zona Meteor. Bărbatul nu a reuşit să mai efectueze tranzacţia, acesta fiind prins de către o echipă mixtă de poliţişti şi jandarmi care efectuau controale pentru a depista persoanele care transportă şi efectuează activităţi neautorizate de colectare de deşeuri feroase sau neferoase. Cum tânărul, în persoana lui Daniel P, nu deţinea acte de provenienţă, a fost sancţionat cu amendă în valoare 10 milioane de lei vechi şi confiscarea întregii cantităţi de aluminiu. (A.P.)

TÂRGU-JIU: Minor suspect de furt

Un tânăr din Petroşani, M.I.B. în vârstă de 16 ani este suspectat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale pentru comiterea a trei furturi pe raza Municipiului Târgu Jiu. În data de 10 august, tânărul, în timp ce se afla la un bar a sustras două telefoane mobile. În 17 august a sustras un portofel, cu tot cu bani şi documente, dintr-un salon din Târgu Jiu, iar în data de 23 august a sustras o borsetă cu bani, documente şi carduri bancare dintr-o societate comercială. Poliţiştii au reuşit să recupereze mare parte din prejudiciu, iar tânărul este cercetat. (A.P.)

MOTRU: Probleme în trafic

Un bărbat de 24 de ani din comuna Plopşoru a fost depistat în trafic de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, pe DN 67, conducând o autoutilitară încărcată cu cărbune. Deşi tânărul deţinea acte de provenienţă pentru marfa transportată, nu avea şi licenţă de transport. Acum Gheorghe. I este cercetat pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public. (A.P.)

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: