Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stoican, instalat oficial la Iaşi

Fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican, este oficial noul tehnician al celor de la CSM Poli Iași. Site-ul oficial al clubului ieşean a anunțat, sâmbătă, că Eugen Neagoe a fost demis, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican. Preşedintele clubului, Florin Prunea, care urmează să fie demis în perioada următoare, e la cuţite cu noul antrenor. Prunea a dezvăluit o discuție pe care a avut-o zilele trecute cu Stoican, care l-a asigurat că nu va veni la Iași, și a rămas surprins de decizia ulterioară a acestuia. „M-a sunat Stoican acum două zile. Eram cu Neagoe la mine acasă. Mi-a zis: «Domn’ președinte, eu nu am știut ce se întâmplă acolo. Eu nu am ce să caut acolo» și când am auzit că ieri (n.r. sâmbătă) era în biroul patronului. Bravo, Stoicane, tată, bravo”, a declarat Florin Prunea, pentru TV Digi Sport.

În vârstă de 40 de ani, Stoican are ca obiectiv accederea în play-off-ului sezonului viitor din Liga 1. Stoican a plecat de la Pandurii, după ce nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare. (A.P.)

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: