Stromajer şi Vranjes, spre Vaslui !

Pandurii au scăpat în sfârşit de jucătorii problemă, Stromajer şi Vranjes. Şeful Condescu a bătut palma cu Porumboiu de la Vaslui pentru transferul celor doi plavi care nu mai intrau în vederile lui Grigoraş. Culmea, Condescu îi mulţumeşte impresarului jucătorilor, Zvonko Milojkovic, pentru că i-a convins pe aceştia să accepte oferta moldovenilor.

Final de telenovelă cu actorii Vranjes şi Stromajer în rolurile principale. Bosniacul Vranjes nu mai putea reveni la Pandurii din cauză că l-a criticat public pe Grigoraş. Slovenul Stromajer în schimb, nu vroia să mai revină din cauza procesului de paternitate pe care i-l intentase o gorjeancă.

Se mută în Moldova

Ambii şi-au găsit însă echipă. Porumboiu de la Vaslui i-a luat la pachet pe cei doi plavi-problemă. Asta după negocieri scurte cu şeful pandurilor, Marin Condescu. Acesta a refuzat să divulge suma de transfer dar se pare că gorjenii vor încasa aproximativ 500 de mii de euro pe cei doi „indisciplinaţi”. „Ne-am înţeles astăzi (n.r. ieri) cu conducerea clubului FC Vaslui pentru transferul jucătorilor Jaka Stromajer şi Stojan Vranjes. Cei doi fotbalişti şi-au dat acordul să meargă la echipa din Vaslui şi un rol important în convingerea lor l-a avut impresarul acestora, Zvonko Milojkovic care a rămas în relaţii bune cu clubul Pandurii. Am beneficiat de sprijinul domnului Milojkovic pentru a găsi soluţii cât mai bune şi pentru jucători şi îi mulţumim. Dumnealui i-a revenit rolul de a-i convinge pe cei doi fotbalişti că e în avantajul lor să accepte acest transfer, având în vedere faptul că sunt la apogeul carierei şi trebuie să joace în această perioadă. Acum rămâne ca jucătorii să se înţeleagă cu clubul din Vaslui în vederea semnării contractelor”, a anunţat Condescu pe siteul clubului. Ultima parte rămâne doar o formalitate. De vreme ce Milojkovic şi-a dat acceptul, cei doi jucători îl vor urma orbeşte pe impresarul care i-a adus în România.

Griji pentru Porumboiu

Când a decis să-i aducă pe cei doi, patronul vasluienilor Adrian Porumboiu a avut, se pare, memoria cam scurtă. Porumboiu uită că în ultimii ani s-a plâns de problemele avute cu jucătorii din fosta Iugoslavie dar şi cu impresarii acestora, pe care finanţatorul moldovenilor îi acuza de diverse aranjamente. Nu putem spune că Vranjes şi Stromajer sunt astfel de jucători dar şi ei provin tot din fosta Iugoslavie şi au un impresar care le-a creat numai probleme celor de la Pandurii în ultimul timp. Sfătuit de Milojkovic, Vranjes a fugit în vară din cantonamentul pandurilor în speranţa că va fi declarat liber de contract, lucru ce nu s-a întâmplat. Şi nu mai departe de iarna anului trecut şi Stromajer a dat bir cu fugiţii de la echipă, s-a dus în probe pe la Torpedo Moscova dar a fost nevoit să se întoarcă cu coada între picioare. Cei doi au fost însă transferaţi la Vaslui la dorinţa expresă a antrenorului Viorel Hizo. „Încă nu ne-am predat, aşteptăm să vină alături de noi Vranjes şi Stromajer. Am fost cu Damian şi am rezolvat personal aceste transferuri”,a spus Hizo la gsptv.

4 – sezoane a evoluat Stromajer la Pandurii, timp în care a marcat de 17 ori în fix 100 de meciuri în liga întâi.

2 – ani a stat Vranjes la Pandurii de la sosirea de la Borak Banja Luka. A marcat de 10 ori în 43 de meciuri.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: