„Stromajer, Tilincă, Raskovic şi Arrieta sunt vârfuri cu care putem face faţă!”

Pandurii vor avea şi în noul sezon acelaşi obiectiv de clasare pe unul dintre locurile 6-10 ca şi în sezonul recent încheiat. Preşedintele Marin Condescu a anunţat recent că Pandurii au acelaşi obiectiv şi că este convins că va fi îndeplinit cu lotul actual. În privinţa transferurilor oficialul a precizat că nu mai sunt necesare altele pentru că au fost readuşi la echipă patru jucători de valoare care fuseseră împrumutaţi. Pandurii au mai testat în aceste zile doi jucători străini liberi de contract, ambii fiind folosiţi la meciul cu Denizlispor. 
Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că este convins că în noul sezon echipa din Târgu Jiu va îndeplini obiectivul şi se va clasa mai sus de locul zece: „Obiectivul rămâne acelaşi, respectiv clasarea pe locurile 6-10 ca şi anul trecut. În campionatul care s-a încheiat recent echipa nu a realizat obiectivul, s-a clasat pe 11. Nu contează că am trecut pe 10 după retrogradarea Argeşului, fotbalistic am fost pe 11 şi asta contează pentru mine. Dar sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul anul acesta şi chiar avem şanse mari să ne clasăm mai sus de locul zece.” 
Pentru noul sezon Pandurii nu au efectuat încă nici un transfer preşedintele Condescu explicând că nu doreşte să facă prea multe achiziţii pentru că lotul e destul de numeros şi au fost readuşi patru dintre jucătorii împrumutaţi. Oficialul a precizat că mişcarea fotbalistică din România a fost ca şi îngheţată până acum: „Echipele au ajuns la un grad de stabilitate mărit, şi de aceea se merge pe acelaşi efectiv de jucători ca şi la noi, de altfel. Au fost şi puţine transferuri pentru că această criză financiară a lovit şi fotbalul. Noi am adus înapoi la echipă patru jucători buni care erau împrumutaţi şi care au dat randament acolo unde au jucat. Jucători se mai transferă acum mai mult din afară şi, de regulă, liberi de contract. Piaţa e plină de jucători liberi de contract. Au fost echipe care nu şi-au mai permis să plătească sume de bani şi aşa au ajuns mulţi să fie liberi. Noi nu mai căutăm jucători însă dacă este să găsim soluţii bune le luăm”. 
Marin Condescu se arată destul de mulţumit de atacul echipei sale, doi dintre jucătorii de atac, Stromajer şi Tilincă reuşind să înscrie de cîte trei ori în amicale, la fel ca si Vasilache: „Echipa arată o poftă mare de dat goluri. În şase amicale am înscris de 23 de ori şi a primit doar şapte goluri. Cred că Sorin a găsit formula câştigătoare şi acum nu vom mai avea probleme cu marcatul golurilor. Avem patru atacanţi care pot să joace oricând titulari. Stromajer, Tilincă, Raskovic şi Arrieta sunt vârfuri cu care putem face faţă fără probleme în campionat. Am încredere mai ales că echipa a arătat că poate să dea şi goluri multe.”
Pandurii au renunţat la cel de-al cincilea atacant care era în probe, după ce Ozrem Peric nu a dat randament la jocul amical cu turcii de la Denizlispor. 


Stromajer, pandur încă trei ani 

Atacantul sloven Jaka Stromejer, care a fost împrumutat sezonul trecut la CSM Rm. Vâlcea, a semnat cu Pandurii în cantonamentul din Austria o prelungire de contract pentru următorii trei ani. Atacantul care evoluase la Vâlcea pentru că nu s-a integrat la Pandurii a dovedit calităţi bune la formaţia de liga a doua unde a fost golgheter. Acesta a reusit să înscrie de trei ori şi în stagiul din Austria, având acelaşi număr de goluri marcate ca şi Tilincă şi Vasilache. Stromajer a înscris primul gol din meciul cu turcii de la Denizlispor el marcând de două ori şi în amicalul cu slovenii de la NK Livar. 



Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: