Suporterii, chemaţi să susţină astăzi Pandurii

Suporterii pandurilor sunt la limita răbdării, după ce echipa a luat un singur punct în trei meciuri. Astăzi, la ora 21.00, jucătorii antrenaţi de Cristi Pustai joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna, echipă care a schimbat antrenorul după ce a luat două puncte în patru partide. Ionuţ Chirilă a fost înlocuit cu Marius Şumudică, revenit în Liga I după despărţirea de arabii de la Al Shaab.

Oficialii de la Pandurii nu se arată îngrijoraţi de parcursul echipei. Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în AGA, nu ţine neapărat să mai vadă Pandurii în cupele europene: „Se vede clar că de la etapă la etapă îşi intră în formă, nu trebuie să ne supărăm dacă nu mai jucăm în cupe europene, pentru că acest lucru s-a întâmplat la alte şi alte echipe”.

Nici antrenorul Cristi Pustai nu vede o criză la Pandurii, ci doar o perioadă mai grea. „Am înscris foarte puţin, majoritatea echipelor înscriu puţin, dar noi am şi primit multe goluri. Nu pot să spun că suntem în criză, eu sunt primul care ar trebui să cred în şansa noastră. După ce ajungem în vârf, trebuie să şi coborâm. Important este cât cobori. Să găsim starea de platou, să luăm aer în piept şi să urcăm din nou”, este mesajul lui Pustai.

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a decis să lase intrarea liberă la cele două peluze pentru meciul de luni, 17 martie, de la ora 21:00 cu Concordia Chiajna. Măsura a fost aplicată şi la meciul precedent de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, dar ploaia şi frigul i-au ţinut departe pe suporteri. Se vor pune şi bilete în vânzare la Tribuna 0 la preţul de 10 lei bucata, luni, în ziua meciului, iar casa de bilete va fi deschisă cu începere de la ora 9. (A.P.)

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: