Suporterii echipei Pandurii cer deschiderea Defileului în ziua meciului

Clubul Pandurii Târgu Jiu încearcă să obţină aprobările necesare pentru ca o coloană de câteva sute de suporteri să poată să treacă joi prin Defileul Jiului, pentru a asista la meciul cu Hapoel Tel Aviv, în condiţiile în care circulaţia în zonă este restricţionată între orele 9.00-18.00 din cauza unor lucrări de modernizare a şoselei.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Marin Condescu, spune că ar fi preferat ca suporterii să facă deplasarea cu un tren, dar nu există o legătură directă spre Cluj, asta deşi aici ar putea fi ajutat de ministrul interimar de la transporturi, adică de Victor Ponta, pentru a rezolva o astfel de problemă!

În aceste condiţii, clubul încearcă să-i ajute pe suporteri făcând demersuri pentru a li se permite să tranziteze Defileul Jiului în cursul zilei de joi, pentru a nu fi nevoiţi să facă un ocol de 200 de km, până la Sibiu, prin Râmnicu-Vâlcea. Marin Condescu a menţionat că speră ca în tribune să fie prezenţi măcar câteva sute de suporteri ai Pandurilor, în condiţiile în care Hapoel Tel Aviv a anunţat că va avea 600 de spectatori ce vor veni din Israel pentru a urmări meciul de fotbal. „Echipa vine de mâine şi au anunţat 600 de suporteri din Israel. Lucrurile sunt cumva complicate pentru noi întrucât e închis şi Defileul Jiului şi suntem şi la distanţă şi mai este şi o zi de lucru. S-ar putea să auzim pe Cluj Arena mai mulţi susţinători ai lui Hapoel. Sper să nu fie aşa, să-i fi cucerit pe clujeni prin meciurile noastre şi să vină să ne susţină”, a menţionat Condescu.

Preşedintele de la Pandurii a declarat că i-a cerut sprijin şi primarului de la Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, pentru a susţine deplasarea suporterilor prin Defileul Jiului, primarul fiind în concediu. Condescu crede că sunt şanse ca la Cluj să sosească din Gorj câteva sute de suporteri, cărora să li se permită accesul prin Defileul Jiului. „Sperăm să putem organiza deplasarea alor noştri într-o coloană, spre Cluj. Am vorbit cu domnul primar, o să vorbim şi cu Poliţia să dăm drumul la circulaţie, altfel am ocoli 200 de km. Am făcut eu traseul şi se fac 7 ore până la Cluj pe ocol”, afirmă Condescu.

Circulaţia prin Defielul Jiului, respectiv pe drumul european 79, ce face legătura între Petroşani şi Târgu Jiu, este închisă până la venirea sezonului rece în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00, în zonă fiind efectuate lucrări de modernizare a şoselei, lucrări care presupun inclusiv explozii controlate pentru derocarea unor versanţi .

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: