Tâlhar leşinat pe scările poliţiei

Un bărbat acuzat de tâlhărie a leşinat astăzi pe scările poliţiei, când era dus la dubă. Acesta şi alţi doi bărbaţi sunt acuzaţi că au ameninţat un paznic de la Cariera Jilţ Nord, de unde au sustras apoi role metalice.

Paznicul a sesizat poliţia. Având în vedere cele sesizate, la nivelul judeţului a fost instituită acţiunea „Năvodul”, toate ieşirile din judeţ fiind blocate de filtrele poliţiştilor.

După aproximativ 40 de minute de la sesizare, autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost identificat în trafic venind dinspre localitatea Roşiuţa către localitatea Runcurel din comuna Mătasari.

În autovehicul au fost identificaţi Mihai V.R., de 31 ani, Vasile L.F., de 20 ani, Ionuţ P.C., de 27 ani şi Gheorghe M., de 43 ani, toţi din comuna Mătăsari, judeţul Gorj.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au reţinut pe suspecţii Vasile L.F., Ionuţ P.C. şi Gheorghe M., pe bază de ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Prejudiciul, reprezentând contravaloarea elemenţilor de role şi bucşelor metalice sustrase, a fost estimat la suma 4.600 lei. Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi restituite unităţii prejudiciate.

Suspecţii vor fi prezentaţi în cursul acestei zile, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: