Tâlharii de la Brănești, condamnați la închisoare

Cei doi tineri care în primăvară au tâlhărit un bărbat din Harghita de peste 3000 de euro pe care acesta îi strânsese la muncă în Italia și-au primit acum pedeapsa din partea instanței de judecată, unul dintre ei fiind recidivist și urmând să stea în spatele gratiilor o perioadă mai lungă de timp.

Astfel, conform sentinței date de magistrații gorjeni, Nicolae Madem a fost condamnat la 4 ani de pușcărie, fiindu-i revocată și pedeapsa de 2 ani cu suspendare pe care o dispusese în octombrie anul trecut Judecătoria Târgu Jiu împotriva sa. Cu 4 ani de pușcărie s-a ales și Ionuț Pantilică Prună, amicul lui Madem, ambii fiind obligați de instanță să își despăgubească victima cu suma pe care i-au furat-o.

„Admite acțiunea civilă formulata de partea vătămată Trâmbiţaş Teodor Tiberius si obligă inculpații, în solidar, la plata către aceasta a echivalentului in lei a sumei de 3150 euro. Obligă inculpatul Madem Nicolae la plata sumei de 1200 lei si pe inculpatul Prună Pantilică Ionuț a sumei de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în decizia instanței, care nu este definitivă. Reamintim că la sfârșitul lunii mai Trâmbițaș se întorcea acasă din Italia, iar în avion l-a cunoscut pe un gorjean din Brănești, unchi al lui Madem. Bărbatul a acceptat să vină mai întâi în vizită pe la Brănești, după care urma să plece acasă, Badem și Pantelică oferindu-se ei să-l ducă pe acesta până la gara din Filiași. În realitate, l-au dus într-o pădure, i-au luat banii și l-au abandonat acolo, convinși fiind că nimeni nu va afla de fapta lor. Bărbatul a reușit să se salveze în cele din urmă și a ajuns la Poliție, oamenii legii luând repede urma tâlharilor, aceștia primindu-și acum pedeapsa la care nu se gândeau atunci când au pus la cale acest plan demn de Cascadorii Râsului.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: