Târgujianul încătuşat în centrul oraşului dă poliţiştii în judecată

Târgujianul Sorin Staicu a fost ridicat cu cătuşele din centru pentru că... perturba liniştea publică. Mai mult, acesta a primit şi o amendă contravenţională în valoare totală de 12 milioane de lei vechi pentru perturbarea liniştii publice. Bărbatul va contesta procesul verbal şi îi va da în judecată pe poliţişti pentru rele tratamente. Acesta a fost ridicat că cătuşele din Piaţa Prefecturii doar pentru că a spus „Jos Cârciumaru“.

Sorin Staicu era pe centru cu familia cu ocazia zilei de 1 Decembrie şi a îndrăznit să zică „Jos Cârciumaru“ urmat de câteva cuvinte obscene în momentul în care edilul local le vorbea târgujienilor. Bărbatul a fost remarcat de oamenii legii care s-au dus la el să-l legitimeze, însă târgujianul nu avea asupra lui actul de identitate „Eu îmi recunosc greşeala că nu trebuia să zic ce am spus dar ce e cu oraşul ăsta, suntem oameni liberi şi ne putem exprima liber. Au venit la  mine să-mi ceară buletinul şi nu l-am avut pentru că am ieşit cu familia la plimbare şi am considerat că nu am nevoie de el. Au pus mâna pe mine şi i-am zis să ia mâna de pe mine că nu au nici un drept să mă ţină şi m-am tras. Atunci s-au năpustit asupra mea mi-au pus cătuşele la mână şi m-au băgat în dubă în faţa fetiţei mele. Le-am spus că nu merg la poliţie că sunt cu soţia şi cu fata dar nu au înţeles. Le-a spus să nu-mi pună cătuşele că îmi sperie fata dar nu vrut. Pur şi simplu mi-au speriat fiica, iar pentru asta îi voi da în judecată şi voi contesta şi procesul verbal pe care mi l-au întocmit”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniel Tică, bărbatul a fost amendat pentru că a perturbat liniştea publică. „Bărbatul a avut un comportament ciudat şi folosea expresii jignitoare. Când a fost legitimat de poliţişti nu a prezentata actul de identitate şi de aceea a fost condus la politia, unde a primit o amendă în valoare de 1200 de lei.”

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: