“Taxa Ponta” obligă pesediştii să bage mâna în buzunare

Organizaţia judeţeană  a PSD Gorj trebuie să trimită lunar la Bucureşti 3000 de lei pentru supravieţuirea partidului! Asta rezultă în urma unei circulare pe care fiecare organizaţie judeţeană a primit-o la sediu. Criza financiară îi cam încurcă însă pe social democraţi să strângă aceşti bani.

Gheorghe Milosteanu, secretarul executiv al PSD Gorj, spune că organizaţia va trimite o sumă de bani la Bucureşti, provenită din cotizaţiile membrilor de partid. “Chiar ne gândeam să vorbim în comitetul executiv despre strângerea cotizaţiilor. Vom da şi la Bucureşti o sumă de bani, dar trebuie să strângem cotizaţiile. Avem în partid o grămadă de primari, consilieri locali şi judeţeni, care ar trebui să achite cotizaţia“, a declarat Gheorghe  Milosteanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj spune că formaţiunea politică a fost afectată de criza financiară, banii pe care Victor Ponta îi cere organizaţiilor fiind necesari pentru cheltuieli curente. “Şi PSD a fost afectat de criză. Trebuie să facem ceva să plătim cheltuielile curente, deşi ne va fi destul de greu“, a declarat Ciprian Florescu, purtător de cuvânt al PSD Gorj.

“Taxa Ponta”,  aşa cum este numită această cotizaţie, trebuie plătită în fiecare lună pe data de 15. Pentru că organizaţia de la Gorj are oricum restanţe la plata datoriilor, social democratilor le va fi greu să achite suma de 3000 de lei.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: