Tentativă de omor la Bustuchin

Un scandal izbucnit din senin într-un local din Bustuchin s-a terminat cu înjunghierea proprietarului cârciumii respective și cu arestarea preventivă, în cele din urmă, a celui care a dat cu cuțitul.

Cristian Marian Magheru, de 20 de ani, s-a luat la ceartă fără un motiv anume cu patronul localului, după ce cel din urmă i-a cerut clientului cam chefliu să mai meargă și pe acasă. Lui Magheru nu i-au picat bine vorbele respective și a scos cuțitul, rănindu-l pe bărbatul de 34 de ani exact în zona gâtului.

Incidentul s-a produs duminică noaptea, iar când și-a dat seama ce prostie a făcut, Magheru a șters-o de acasă și a încercat să fugă din țară, rudele făcând apeluri disperate la el să nu se ascundă și mai bine să se predea Poliției pentru că oricum va fi prins în cele din urmă. Insistența celor din familie l-a convins pe tânărul agresor să se întoarcă la Bustuchin tocmai de la Arad, el revenind acasă și predându-se la Poliție, marți după-amiază fiind reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri individul a fost prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. În ceea ce privește soarta celui înjunghiat, bărbatul a ajuns mai întâi la Spitalul de Urgență de la Târgu Cărbunești, iar ulterior a fost transportat spre Spitalul Județean de Urgență de la Craiova, unde medicii au mai multe posibilități pentru a-i salva viața.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: