Test dur cu Asesoft Ploieşti !

Energia Rovinari a început ca din puşcă sezonul, cu 3 victorii din 3, dar are un meci infernal diseară cu Asesoft Ploieşti. Meciul se joacă la Brazi şi e transmis în direct de Digi Sport 2 cu începere de la ora 19.

Energia a început perfect sezonul cu victorii cu Sibiu, Miercurea Ciuc şi Timişoara dar dă un test foarte dur în etapa a patra. Energia are un complex major în faţa Asesoftului, pierzând mai mereu în faţa multiplei campioane din ultimele sezoane.

Şanse mici cu Asesoft

Trupa lui Nikolic abordează de pe cai mari meciul cu Asesoft dar aşteptările nu sunt grozave. Energia a pierdut mereu confruntările cu ploieştenii în deplasare. Partida se va juca acum la Brazi iar fanii gorjeni o pot urmări în direct la televizor. Energia are doi oameni cheie în acest start de sezon. E vorba de americanul minune, Louis Darby, care a înscris 37 de puncte în ultimul meci cu Timişoara, dar şi de cehul David Steffel, autor a două double double-uri consecutive. Din păcate pentru gorjeni însă, Steffel s-a accidentat destul de grav cu Timişoara. Uriaşul ceh a suferit o fractură de piramidă nazală după un contact cu un adversar. Steffel va primi însă o mască protectoare şi ar putea juca chiar şi diseară cu Asesoft. „Mergem la Asesoft, un meci foarte greu, apoi vine Mediaşul acasă, iar dacă vom trata meciul cu încredere putem obţine încă o victorie. Asesoft-ul a pierdut un nou meci, cel împortiva CSM-ului. Întâlnim trei dream team-uri la rând, a fost Timişoara, vin Asesoft şi Mediaş, dar cel mai important este acum că avem încredere. Cu siguranţă nu putem pierde acasă”, crede Nikolic care nu îşi face prea mari speranţe pentru jocul de la Brazi. „Va fi un meci dificil cu Asesoftul, jucăm în deplasare şi, în plus, vin după o înfrângere dureroasă cu Târgu Mureşul. Va fi un meci foarte greu pentru noi”, crede şi vedeta Darby.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: